Да направим комедия заедно (призив)

Вятърна мелница на Закинтос

Имате опит в киноиндустрията и търсите вдъхновение? Смятам, че това, което търсите, е една изключителна гръцка комедия.

Гледка от Макриница

За тези от вас, които не ме познават, бих искал да се представя: аз съм Жоро, приятно ми е. Тук може да видите част от моята биография, свързана с Гърция.

Идеята

Преди 3 години попаднах на гръцки остров и изживях няколко неповторими седмици. Част от преживяванията си описах тук.

Пътят към Метеора

Планът

След като разказах на приятели за приключенията ми, те ме посъветваха да направя филм. Тъй като нямам опит, не знаех от къде да започна.

планински път на Пилио

В последствие се свързах с 2-ма колеги от филмовата индустрия, с които се чувахме по телефона и дооформяхме сюжета. Но тъй като през последните 2 години няма развитие по нашия проект от тяхна страна, търся съмишленици.

Желая историята, която изживях, и опитът, който имам, да „видят бял свят“.

Предложението

Ще бъда благодарен, ако намеря съмишленици, с които да направим завършен сценарий и след това филм. Готов съм да допринеса с всичките си познания и с труд.

Вратата на Олимп

Свържете се с мен

Моля всеки, който може да ми помогне и сметне, че може да допринесе, да се свърже с мен и да ме насочи.

„Печалбата“

Не очаквам да стана нито милионер, нито пък мога да финансирам проекта, но вярвам, че ако успеем, ще делим поравно. Важното е да се забавляваме и да „произведем“ комедия, която да се хареса.

Таверна в село Пинакатес

Темата

Гърция е винаги актуална. Гърците са автентични, а природата – непокътната. Всичко това гарантира приятно изживяване и успех.

За автора

Дългогодишен изследовател на Гърция, екскурзовод, учител по гръцки и преводач. Магистър по „Културен туризъм”, историк – балканист, изучавал гръцки език и култура в 3 гръцки университета в: Солун, Йоаннина и Атина.